In de Roos – Bloem & Cadeau

Dorothea Bimbergen werkt vol enthousiasme met bloemen en andere aanverwante materialen. Naast haar bloemenwinkeltje, genaamd In de Roos, Bloem & Cadeau, geeft ze ook creatieve, leerzame workshops voor kinderen en volwassenen, waarbij iedereen met een mooi eindresultaat naar huis gaat.

Van kleins af aan is het door haar moeder met de paplepel ingegoten en ze is altijd creatief met bloemen bezig geweest, wat ook een bron van inspiratie is voor het maken van mooie bloemsierkunstwerken. Om mij nog meer te gaan specialiseren in de bloemen en om mijn passie te kunnen delen met anderen, ben ik eerst met de opleiding DFA 1 en 2 (Nederlands bloemwerk) Floral Academy/Stoas Elso Post gestart en heb deze met succes afgerond. Meteen hierop volgend ben ik met de ADFA-opleiding (Gevorderd bloemwerk) gestart, waarbij de nadruk ligt op styling en design voor het aankleden van trouw- en rouwarrangementen, bedrijven, opdrachten, etc. Intussen heb ik mogen werken met Romeo Sommers (bekend van tv) op de Margriet Winterfair en mocht ik Ben Clevers (International Floral designer) en mode-ontwerper Ward Warmoeskerken assisteren bij het maken van kostuums, waarin bloemen en plantaardige materialen naadloos werden verweven met stoffen en garens. Dit alles in het kader van Le Jardin de Couture, de landelijke opening van de Open Monumentendagen die in ’t Markiezenhof te Bergen op Zoom plaats vond.

Zeg het met bloemen!

Via onze webwinkel kunt u gemakkelijk online en buiten de winkeltijden een boeket bestellen of laten bezorgen. Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen op een adres ergens in Nederland? Bestel dan vóór 11:30 uur (maandag t/m zaterdag). Neem telefonisch contact met ons op als u een spoedbestelling heeft of specifieke wensen omtrent rouwbloemwerk, bruidsboeketten of leveringen in het buitenland.

Wij hanteren de volgende bezorg en handelingskosten:
Regio Oss € 5,-.
De rest van Nederland: € 8,95

Wij bezorgen zelf in de volgende plaatsen (regio Oss): Appeltern, Berghem, Demen, Deursen, Dieden, Dennenburg, Haren, Heesch, Herpen, Huisseling, Keent, Koolwijk, Lith, Lithoijen, Maasbommel, Macharen, Megen, Neerlangel, Neerloon, Oijen,
Oss, Overlangel, Ravenstein en Teeffelen.

Wij bezorgen desgewenst ook op zondag (tussen 11:00 en 15:00 uur, feestdagen uitgesloten)!

Zelf afhalen? Vul dan bij “Verzenden naar een ander adres” tijdens het afrekenen in de postcode het woord “afhalen” in! De verzendkosten zullen dan veranderen naar nul.

Bloemen Abonnementen

Voor kantoor of thuis.

Groen en bloemen geeft energie. Bloemen en planten werken sfeerverhogend, rustgevend, en stressverlagend. Kortom, bloemen en planten creëren een prettige omgeving. Wij kunnen dit voor u verzorgen in een vorm van een abonnement of een interieurbeplanting op maat.

Wonen

Groenadvies met eigentijdse ideeën om uw interieur een groene boost te geven. Passend bij uw wensen en uw budget.

Bloemen Abonnementen

Voor kantoor of thuis.

Kijk hier voor een terugkerend bloemenmoment. Geweldig om te kopen voor jezelf, super om weg te geven (verjaardag, Moederdag, etc …)

Rouwarrangementen

In het leven zijn er momenten, dat er afscheid moet worden genomen van een dierbaar persoon.

Bij allerlei bijzondere momenten in het leven horen ook bloemen, ook bij het afscheid van een dierbare. Een rouwboeket is een troost voor de nabestaanden en een uiting van liefde voor de overledene. In de Roos is een gespecialiseerde uitvaart-bloemist. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u krijgt waar wij voor staan. Uw opdracht zal met uiterste zorg worden uitgevoerd.

Wij proberen uw persoonlijke wensen zo goed als mogelijk te realiseren.

Telefoon: 06 – 42 35 69 30. Bestellingen kunnen altijd telefonisch gedaan worden, of per email: info@inderoos-bloemcadeau.nl

“Trouwbeleving”/

Trouwarrangementen

Een origineel bruidsboeket, stijlvolle corsages of waardige bloemversiering in het stadhuis of kerk. Uw onvergetelijke dag krijgt voor u nog meer inhoud zodra u in een persoonlijk gesprek met Dorothea uw wensen bespreekt.

Door de jarenlange ervaring krijgt u als vanzelfsprekend een uitermate deskundig advies. Maak eens een afspraak en raak overtuigd van het vakmanschap.

Scroll naar top